![recept_na_oslavu_aneb_party_muze_zacit_knihobaze_asenior_senior_pxb (002) Recept na oslavu aneb party může začít](https://www.asenior.cz/wp-content/uploads/2024/04/recept_na_oslavu_aneb_party_muze_zacit_knihobaze_asenior_senior_pxb-002-678x381.jpg)
80 osvědčených a prověřených receptů na rychlé pohoštění od Michaely Rau
Pořádně vypečená kuchařka, se kterou rozjedete každou party. Recept na oslavu od Michaely Rau je kuchařkou pro všechny, kteří potřebují rychle a efektně pohostit svou návštěvu. Díky receptům na sladké a slané pečení, saláty, pomazánky a nápoje můžete na každé oslavě doslova zazářit.
![Recept na oslavu](https://www.asenior.cz/wp-content/uploads/2024/04/a101c0n0007055_recept-na-oslavu-2d-002-712x1024.jpg)
Všichni rádi slavíme, občas nebo pravidelně se stáváme hostitelem a musíme připravit oslavu pro své blízké. Ale jak ze setkání s přáteli a rodinou udělat skutečně výjimečné chvíle? Kde najít inspiraci na nové nápady nebo ověřenou klasiku? Stylové a chutné pohoštění pod vedením food bloggerky Michaely Rau připravíte snadno a rychle.
„Kuchařka obsahuje všehochuť receptů, které lze vzájemně kombinovat a snadno z nich sestavit menu na různé oslavy pro malé i velké. Obsahují běžně dostupné suroviny a postupy zvládnou i méně zkušení začátečníci. U většiny z receptů uvádím i tip, jak postupovat v případě chybějících ingrediencí nebo jak ho dál rozvíjet,“ dodává Michaela Rau a pokračuje: „Nejméně náročné recepty jsou shrnuty v kapitole Rychlovky. Ty, které jsou časově náročnější, jako třeba přípravu krému a náplní, předpečení korpusu, skořápek na košíčky nebo laskonky, můžeme rozložit na několik dní.“
Kuchařka zahrnuje přehledné recepty pro děti i dospělé, milovníky slaného i sladkého. Najdete zde pečení s droždím i s práškem do pečiva, jednoduché i složitější zákusky, dezerty a slané chuťovky. Přípravu všemožných lahůdek a nápojů čtenářům usnadní i detailní návody a inspirativní fotografie.
![Recept s příběhem, svatevbní koláčky](https://www.asenior.cz/wp-content/uploads/2020/10/recept_kolace_asenior_mj4.jpg)
Dnes čerstvé koláče – aneb prvorepublikový moravský start-up v Americe
O autorce:
Michaela Rau, bloggerka a pekařka, se od roku 2006 věnuje zejména pečení z droždí a kvasu. Vymýšlí a objevuje nové recepty i chutě. Před 11 lety založila webové stránky Dobrou chuť. Jako prvotinu sepsala komplexní knihu o pečení z droždí i kvasu, která do té doby na českém trhu chyběla. Její kuchařka Terapie těstem vyšla v roce 2022. Kromě vlastního blogu působí také jako správkyně a uznávaná poradkyně několika pekařských skupin.
Zdroj: Eva Karasová, albatrosmedia.cz
Buďte první kdo přidá komentář