Go Back
Bramboráky, fazolový salát a uzené maso.

Fazolový salát k bramborákům a uzenému masu

Porcí 6 porcí

Suroviny
  

  • 2 plechovky sterilovaných červených fazolí ve sladkokyselém nálevu
  • 1 žlutá kapie
  • 1 zelená kapie
  • 250 g tvrdého sýru (eidam, gouda...)
  • 250 g pasaty
  • 1 lžička koření tzatziki

Postup
 

  • Do mísy nahrubo nastrouháme sýr, obě kapie pokrájíme na kostky a přidáme k sýru, vsypeme okapané červené fazole, přidáme pasatu a koření tzatziki a všechno dobře promícháme.
  • Servírujeme k malým bramboráčkům a uzenému masu.

Poznámky

Tip redakce:

  • Do tohoto salátu je možno pro změnu přidat i čerstvou salátovou okurku nakrájenou nadrobno.

Foto: Olga Skálová
Vytisknout