Odblaněné maso omyjte, osušte, potřete marinádou a nechte v zakryté nádobě v chladnu ½ hodiny.
Marinované maso osolte, dejte i s marinádou do fóliového sáčku na pečení, v něm obložte očištěnou a nakrájenou cibulkou a kousky másla a přidejte 3 lžíce vody. Sáček uzavřete sponou a podle návodu na několika místech propíchejte.
Na plechu nebo pekáčku vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte asi 60 minut dozlatova a do měkka. Nemáte-li sáček na pečení, pak pečte maso v pekáčku,ale nezapomeňte jej občas podlévat horkou vodou.
Po vynětí z trouby nechte chvíli táhnout, pak sáček shora rozstřihněte, maso nakrájejte na plátky.
Na míse podlijte vypečenou šťávou s cibulkou a ozdobte smetanou a pažitkou.
Podávejte s karlovarským knedlíkem nebo s jarní bylinkovou nádivkou pečenou zvlášť.