Do mísy dáme mouku, přidáme cukr a sůl, vajíčka, rozdrobené droždí a vlažné mléko a smícháme. Poté přidáme změklé máslo a vypracujeme hladké, nelepivé těsto. To necháme přikryté utěrkou kynout asi hodinu (nebo dokud nezdvojnásobí svůj objem).
Těsto na pomoučeném vále rozválíme na obdélník o velikosti asi 50 × 20 cm. Na rozválené těsto rozetřeme višňový džem a bohatě posypeme mletou skořicí.
Těsto srolujeme do tvaru rolády a nakrájíme na 12 stejných kousků. Ty vkládáme řeznou stranou nahoru do pekáčku o velikosti asi 20 × 30 cm, který jsme vytřeli olejem a vyložili papírem. Necháme přikryté v pokojové teplotě dobře nakynout.
Vykynuté šneky pečeme v rozehřáté troubě při 170 °C asi 25–30 minut.
Na polevu dohladka smícháme griotku, višňový džem a cukr. Právě vytažené šneky touto polevou dobře potřeme pomocí mašlovačky. Ještě než poleva zaschne, bohatě ji posypeme nahrubo posekanými pistáciemi.
Šněky podáváme vlažné.